PC performansını 3 kata kadar çıkarır

212mert

Yeni üye
18 Eyl 2009
3
0
allah razı olsun facee bile giremiodum bu satte sırf sana teşekkür etmek için girdim.harika bi program
 

kacak_ali

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
938
0
35
Bursa
güzel paylaşımda daha önce verilmişti bende kullanıyorumda hiçte öyle 3 katına çıkarttığı filan yok ama güzel program işe yarar
 

yildizcim

Katılımcı Üye
5 Ara 2008
425
2
İndirdim Ama Denemedim .. Bu kadar güzel yorumun ve bu kadar teşekkür ün üzerine .. eminim çok güzeldir .. Çok sağol denedikten sonrada yorumumu söylerim ... sağol ..
 

markmenduru

Yeni üye
18 Eyl 2009
1
0
Advanced SystemCare pro

Advanced SystemCare pro çok harika bir program

teşekkur derim ama lisans süresi bitmiş haberiniz olsun bilen varsa yazarsa sevinirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.