Pc ram i görmüyor

hasansrp

Yeni üye
21 May 2014
12
0
Arkadaşlar bilgisayarımda 2 Gb ddr2 ram vardı 4 Gb daha aldım fakat aldığım rami sistem özelliklerinde ve başka bi yerde göremiyorum anakartım 8gb a kadar destekliyo
Yalnızca Cpu -Z gibi programlarda takılı oldugu görünüyor. Bios güncellemesi yaptım fakat bişey degişmedi

Yardımcı olursanız sevinirim...
 

Aucky

Üye
10 Haz 2016
239
0
~~~
Aldığınız ram ddr2 den farklı ise bundan kaynaklıdır. Eski rami çıkartın ve yeniyi takın. Çalışırsa sorun uyumsuzluktadır. Ram alırken de ddr sürümüne bakınız.
 

ErsinRedLike

Katılımcı Üye
14 Eki 2014
501
0
32 veya 64 bit olması bir şeyi değiştirmez. Başka bir sorun vardır illa ki. Bkz:

zaLvWY.png
 

GM HaCKeD

Uzman üye
22 Nis 2013
1,579
1
Microsoft
Sanırım iki rami ayni anda kullanıyorsunuz.Ramlerin birbirleriyle uyumlu olup,eğer donanımsal bir arıza yoksa (soltların arızalığı,ramlerin arızası) bios ayarlarından yapabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.