Mobil PC telefonu gormuyor

TH34MUS

Katılımcı Üye
16 Ocak 2019
717
1
nowhere
Merhaba komutanlarim ben gecen hafta sm galaxy s3 telefonuma ROM atmaya calisiyordum ve atamamistim. Simdi kies hazirda bekliyor ve ROM lar ile PIT ler hazir (Olasi odin islemi icin) Ancak simdi cozemedigim klasik bir sorunum daha var.

Galaxy S3 telefonumu PC gormuyor. Kisacasi telefon, ADB veya kapat/ac olsun herhangi bir sekilde PC ye baglanamadi. PC nin telefondaki device manager'de gozukmesi icin napmaliyim?
 
Son düzenleme:

Zonrail

Üye
20 Ocak 2019
198
0
Merhaba sorun aygıt gibi gözüküyor ama sadece benim gözümde düzeltmek için Aygıt yöneticisi>bilinmeyen aygıtlar > sağ tıkla sürücüyü güncelleştir > sürücü için bilgisayarımı tara > bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver en > en başkatıne bas büyük ihtimal ile sorun çözülmüştür eğer olmadıysa usb kablosu değiştir yine olmadıysa bilgisayarının arkasındaki usb lere tak olmadıysa bilgisayarındaki usb girişlerde hata vardır yada samsung usb driver indir İNŞALLAH YARDIM EDEBİLMİŞİMDİR İYİ FORUMLAR :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.