pc uyku modundayken sinyal yayan bir program yardımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
23 Ağu 2009
91
0
sa arklar bn pc de cok zmn gecirdigim için babam pc yı saklamak durumunda kalıyo bnımde bu durum canıma tek ettı her olayda bu yonteme vurmaya basladıXD eger elınızde pc uyku modundayken sinyal yayan ve bu sinyalı cep tel i gbi bir cihaz sayesınde yakalayan bi program varsa soyler msnz yada bu nun gbı bulmamamı kolaylastırcak bsy varsa soyler msnız kullandıgım tel iphone jailybreak işlemi yaptıgım için dısardan program yukleyebılıyor.
iphone jailybreak işlemleri için yardım edilir versiyon onemı yoktur bn 4.0 os kullanıyorum hemde jailybreakli
 

ByFaCiA27

Katılımcı Üye
5 Haz 2010
604
0
pc uyku modundayken çok düşük voltto çalışır ama programların çalışacağı güçte çalışmazlar.

uyku moduna geçtiği zaman çalışan programlar duraklar,geri pc açıldığı zaman tekrar devam eder.

ben böyle biliyorum
 

яαѕ¢αℓ™

Yeni üye
15 Tem 2010
42
0
Radyasyon ölçen bir alet bul :D işin gerçeği aynı durum bendede var benimde modemi saklıyo babam ama ben buluyorum.Birde bilgisayara uyandırma programı veya alarm programı gibi bişey yükle babandan sonraki bir saate ayarla uyku modunda çalabilir aynı cep telefonunun kapalı olduğunda alarmının çaldığı gibi olabilir belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.