PHP öğreniyorum ama bir yanddan oyun yapmak istiyorum YARDIM

mertkancelik

Uzman üye
27 Nis 2014
1,070
3
Bursa
Merhaba herkese php'de ilerledim hatta kendi sitemi bile yapıyorum youtube gibi fakat şöyle bir sorun var nedense bir yandanda oyun yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardımlarınızı bekliyorum
 

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,502
12,884
Keşke bu söyledikleriniz dediğiniz kadar basit olsa herkes bir oyun çıkarır ülkemiz gelişirdi fakat meyvesuyu içiyorum bir yandanda ayran içmek istiyorum gibi birşey oluyor bu :) Oyun yapacaksan bir kere 5 bilemedin 10 belki daha fazla yılını eğitimine vermek zorundasın gerçekten zor işler bunlar birini seç eğitimini al :)
 

safa1998

Katılımcı Üye
10 Eyl 2012
630
0
Kayseri
Veteran a katılıyorum ama yapamazsın diyemem.Php ile yapılan oyunlarda çok.İlgini verirsen gerçekten yapabilirsin.Bu arada yaş kaç?Eğer liseye gidiyosan önce derslerinle ilgilen ve oyun yapımını ertele.Eğer illa oyun yapıcam diyosan android için oyular yapmayı dene daha zevkli olur.Ama sen eğer php den devam edicem dersen piyasadaki php oyunlarına bak.Onlardan ilham al kendin bir senaryo kur.Çok basit bişey olsun ama.Gerisi gelir zaten kendiliğinden.Eğer gerçekten istiyosan Travian gibi şirketlerde çalışabilirsin.
 

Gr££D

Kıdemli Üye
27 Haz 2013
2,468
0
Monte Viere
Bana kalirsa burda asil nokta au olmali oyun yapmayi oyun yapmak istedigim icin yoksa kendimi geistirmek ve kodlama becerimi artirmak icin istiyorum.eger amacim sirf oyun yapmaksa o zaman oyun motorlari uzerinde ve 3d modelleme uzerinde yoğunlaşirdim ben olsam ama amac kendini gelistirmekse oyun yapmayi yapmasini ve gelistirmesini sevdigim dilde uygulamaya calisirdim php ile pek ala cok guzel oyunlar yapilabiliyor.tabi sinirli olanklarla bence once amacini belirle
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
Bir ara 3D oyun programlama işleriyle uğraşıyordum, ama bu iş tek kişiyle kolay yürümez cidden. Bir takımın olursa senin için daha iyi olur.

Bence web'e devam etmelisin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.