PhpStorm 1.0.1 Build 95.315

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
Php programlama diliyle web geliştirenler için tasarlanmış bir kod editör alternatifi sunuyor PhpStorm. Güçlü özellikleriyle dikkat çeken program en hızlı şekilde en kusursuz düzenlemeler yapılmasına yardımcı oluyor. CSS, HTML ve JavaScript desteğide bulunan PHPStorm kullanışlı özellikleriyle rakipleri arasından sıyrılıyor.

Esas olarak kodlama sırasında hızlı ve hatasız çalışılması esas alınarak hazırlanmış PhpStorm SVN sürümlerini destekliyor. Özellikle yeni bir PHP kod editörü arayanlar için PhpStorm gözden kaçırılmaması gereken bir program.

Öne Çıkan Özellikler:

  • Hızlı ve akıllı kod editörü
  • Kod test dizini
  • PHP analiziyle hızlı navigasyon
  • PHPDoc desteği
Önemli! CNT Ofisinde denenerek kullanımı oldukça beğenilen PhpStorm ile ilgili blog yazımıza Tiport'tan ulaşabilirsiniz.

DOWNLOAD
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.