PKK kardeştir, ayrım yapan kalleştir!..

KEZA42

Uzman üye
29 Ara 2008
1,437
0
cyberalem
Demokratik açılım süreci içerisinde kürtler derken araya birde Ermenistan girdi. Daha Ermenistan açılımını düşünürken Azerbaycan ile sorun oluştu, Azeri vekiller neye uğradığını şaşırmış bi halde apartopar Türkiye'ye geldiler. Artık mecliste tam olarak onlara neler söylendiğini bilmiyoruz ama ağlayan çocuğa emzik verilircesine "umutluyuz" diyerek gittiler. İşi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev bozdu doğalgazla Türkiye'ye rest çekti. Hemen ardından ise bayrak krizi ortaya çıktı.

İşte tam bu sırada ne olmuştu demokratik açılım yada diğer bir ifadeyle kürt açılımı derken dağdan 34 pkk'lı vatan haini indi geldi. Giderken kimse bilmiyordu onları ama gelişleri davullu zurnalı bayram yeri gibi görüntüler içerisinde bir anda ülke gündemine oturup neredeyse kahraman ilan edildiler. Daha suçlu olup olmadıkları araştırılmadan jet hızı içerisinde salıverildiler. Peki neden?

Tam bu olaylara televizyonlardan, gazetelerden, ajanslardan okuyorduk ki ne olduysa oldu. Pkk'lı kahramanlara devlet dairelerinde iş imkanı, TC Kimlik kartlarını konuşmaya başladık. Öcalanı 11 yıldır besliyoruz damızlık olarak. Onu yakaladığımızda idam edemedik, onun emri ile 34 kişi dağdan indi. Şimdi öcalan pkk'lıların kahramanı iken bizimde kahramanımız oldu. Biz 30 yıldır bu pkk ile uğraşırken boşuna uğraşmışız. Adamın bir talimatı ile dağdan inmeye başladılar yakında öcalanıda mecliste görürsek şaşırmayın.

İnsan sormadan edemiyor peki bizim ŞEHİT'lerimiz noldu?
Vatan sağolsun diyen analarımız noldu?
Herşey vatan için diyen askerlerimiz?
Bu vatan boşunamı verdi okadar canı?

Dağdaki 3-5 çapulcu diye başladı bu süreç ve 30 binden fazla ŞEHİT verildi ve şuan bu noktadayız. O kadar ŞEHİT varken, gazi varken, onların analarının, kadınlarının, çocuklarının yüzüne nasıl bakılacak. Bu olayları sindirmek gerçekten çok zor. Bu süreç içerisinde TSK'dan gelen açıklama "Yaşananlar kabul edilemez!..." az da olsa içimize su serpti.


Şüheda gövdesi, bir baksana dağlar taşlar...
O, rüku olmasa, dünyada eğilmez başlar,
Yaralanmış temiz alnından uzanmış yatıyor;
Bir hilal uğruna ya rab, ne güneşler batıyor!
M.Akif ERSOY

Unutmayın bu vatan 3-5 mermiyle alınmadı ve 3-5 çapulcuyada verilmeyecektir.

(Not:Kürtlerle PKK'yı karıştırmayın. Her kürt pkk değil, her pkk da kürt değildir!)
 

KaRa HiLaL

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
599
0
Ankara
bir de apo ya paşalık verelim diyen vatan haini var haini dağda değil önce içte arayıp yokedimeli sonra dağdakiler rahatça yokedilir ...
 

IGGY

Katılımcı Üye
19 Eki 2009
287
0
Çok karmaşık işler dönüyo çok :S Dağdan inmeye teslim olmaya başladılar Allah bilir hangi gizli antlaşma bunu sağladı...Genel af çıkıp apo serbest kalıcak o olcak en sonunda :S
 
(Not:Kürtlerle PKK'yı karıştırmayın. Her kürt pkk değil, her pkk da kürt değildir!) senın bu lafına şapka çıkarılır paylaşım yapan ellerıne sağlık
işte senın gibi düşünen türk evlatları oldukça bu ülkeye birşey olmaz herkes rahat olsun ben kürtçe bilen türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ve diyorum ki o dağdan inen 3-5 vatan haini nin gücü yetmez bize evelallah biz dünyayı yöneteceğiz yakın gelecekten üç beş abdestsiz mi engel olack!!!
 

byufuk93

Yeni üye
9 Ara 2007
32
0
Bu oyunlara daha sessiz kalmaya devam edersek ilerki 10 belki 20 yıla Türkiye denen bir devlet kalmıcak ortada ve de biz ve çocuklarımız sefillik içinde yaşarken aponun ***leri bayram etcek.

Hala mı oyumuzu AKP'ye vermeye devam edeceğiz.Saolsun Türkiye'yi her yönden kalkındırdı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.