Çözüldü Poyraz hosting

bandistown

Yeni üye
31 May 2020
25
0
Arkadaşlar merhaba, domaini godaddy üzerinden hosting'i poyraz hosting üzerinden satın aldım. hosting'i domain'e bağlamaya çalıştığımda "can't find host object 'ns1.denemesite.xyz' " hatasını mail üzerinden godaddy tarafından alıyorum. Nasıl çözüme kavuşabilirim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

bandistown

Yeni üye
31 May 2020
25
0
Böyle bir nameserver bulamamışlar. Nameserverler şu şekilde olmalı :

ns1.poyrazhosting.com
ns2.poyrazhosting.com

Evet çalıştı teşekkür ederim. İşin garip tarafı bana ns1.denemesite.xyz ns2.denemesite.xyz diye vermişlerdi o yüzden öyle deniyordum. Konu ile alakasız ama bir sorum olucak, remote mysql nasıl aktif edebilirim? Aktif ettim daha doğrusu ama hostname olarak ne vermem gerekiyor onu bilmiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.