Pro Hacklerler.

lKenpachi

Kıdemli Üye
11 Nis 2013
2,709
0
C.İ.N City
Merhaba sevgili forum modları ve üyeleri.

Ben çok düşündüm benim elimden tutup yol göstericek "Hacker" likten anlayan birini arıyorum. Site hacklama, Oyun, vb. Öğreticek birisini arıyorum, işin içine polis girse bile buna razıyım. "HACKER"likte ilerlemek profesyonell olmak istiyorum:RpS_sleep:
 

'Black-King

Yaşayan Forum Efsanesi
30 Tem 2012
10,353
340
İstanbul
Web Server Güvenliği bölümünde hack anlatımları var.
sql öğrenmeni öneririm ancak kolaylık olsun diye öncelikle brute force'den başla
Eksen atak ve evren atak işini görücektir. Bu programlara Web Server Güvenliği
ÖNEMLİ yazan konulardan ulaşabılırsın.
 

kuzanli

Üye
24 Ocak 2011
67
0
Bursa
Valla ben hacker falan değilim sadece rat programlar ini çözmeye calisiyorum ama o kişiye git rat at keylogger at ancak öyle alirsin daha iyisini abiler bilir :) ben olsam öyle yapmaya calisirdim :) ama sana zarar vermediyse çalmak niye?
 

BeginHackTeam

Uzman üye
10 Ağu 2012
1,369
0
My World
SQL candir gerisi heyecandir eger ust duzey hacker olmak istiyorsan seviye seviye gideceksin
Dusun daha 1. Seviyeden direkt olarak 10. Seviyeye atlarsan ne olur onceki seviyeleri ogrenmemis olup ilerde zorluk cekersin

Not: Herkes Hackerleri butun pcyi biliyormus gibi goruyor yanlis bir gorustur her hackerin gorevi farklidir :)

Umarim iyi aciklama olmustur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.