Program Crackleme Hk

Ahmet0172

Katılımcı Üye
24 Nis 2016
707
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Bu uygulamaları programları nasıl crackliyorlar bilen var mı?
Bilgi olarak,net anlatan site...
 
Son düzenleme:

dman29

Katılımcı Üye
21 Eki 2014
430
0
010101
Hangi programı arıyorsan onu Google'da bulursun indirirsin içinde crack dosyaları çıkacaktır klasorun içindekileri'nin hepsini programın kurulu oldugu dizine kuracaksın crackleme işlemi böyle yapılır fakat bazı programlar için değişik yöntemler de oluyor ama geneli böyle.
 

BackBox

Katılımcı Üye
3 Tem 2007
940
2
Kartepe
ollydg programı ile yapabilirsin örnek olarak hatalı giriş yapıp hata uyarısını alırsın sonra ollydbg ile hata uyarısını ara bulursun oraya hangi noktadan atlanıyor orayı bulup doğru kısma atlanmaya çalışırsın.
jmp , jnz ,jz ... gibi atlama komutları vardır dikkat ederse yaparsın... Biraz yüzeysel oldu ama kusura bakma ...Youtube dan crack me diye arat bulursun....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.