program satma vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeymaR*

Kıdemli Üye
29 Ocak 2012
2,209
0
Selamın Aleyküm İyi Forumlar & Vb6 Biliyorum Program Yapıp Satabılırmıyım ? Ama Ne Yapabılırım veya Bildiğiniz Varsa Sölermisiniz ..? Tek Bildiğim Dil Vb6 İleride c+++ Tşkler..
 

NeymaR*

Kıdemli Üye
29 Ocak 2012
2,209
0
Logger Yapmak İstemiyorum Kardeşim Şimdiye V1 Sürümünü Çıkartabilirdim Ama Gerçekten Başka Tür Şeyler Yapmak İstiyorum..
 

LoyaLitys

Katılımcı Üye
8 Nis 2012
312
0
Bi oyunda hack yap saten gerisi gelecektir. Keylogger felan satamassın heryerde bedava keylloger var :)
Mesela wolfteam oyunda hack yap metin2 knight gibi oyunlarda yap paraya para demessin kardeşim ;)
 

H-1-N-1-

Uzman üye
25 Tem 2010
1,950
0
İstanbul
Birşey söyleyim logger yapıp parayla satma cünkü piyasada cok var o yüzden satamazsın gibime geliyor.Yok ben Professiyonal keylogger yazacam dersen o başka.

Visual basic bilgin nasıl peki eger bilgin azsa kendini geliştir ondan sonra program yazıp satmaya basla

İyi Forumlar
 

mustoyildiz

Katılımcı Üye
12 Haz 2010
748
0
sadece vb6 ile biraz zor. Ama basit programlar yapabilirsin ? Ne kadar kazanırsın artık orası senin müşterilerin ihtiyaçlarına ne kadar cevap verebildiğine kalmış
 

turqud

Kıdemli Üye
23 Eyl 2008
2,432
0
33
1.Sen Ilk Once Kredi Kardi Ali Progrmlarina Serial Kur . . .
2.Programlari Reklam Ver Trial
3.Programda Kayd Ed Senin Programlarin Nasil Satin Alinsin . . .
4.
 

NeymaR*

Kıdemli Üye
29 Ocak 2012
2,209
0
arkadaşım konuyu tam okumuyorsunuzki ben tek programmı dedim sizinde düşüncelerınız warsa neler satabılırım ? diye'de eklemısdım oraya ..
 

enes0001e

Katılımcı Üye
25 Haz 2012
456
0
Kimsede olmayan sende olmalı elimize logger alırsak mesela hakopslogger,hexlooger,oplogger filan hep farklı farklı diğerlerinden farkları var bayagı kod var içlerinde vede tasarımları çok güzel gerçekten kendini geiştirmen gerek farklı bişey bulcaksın ama çalışıyor olucak mesela boş button+label+text ekleyip içine kod yazmayıp milletin parasını çalmıyacaksın
 

NeymaR*

Kıdemli Üye
29 Ocak 2012
2,209
0
Arkadaşlar Şimdi Visual Basic'i Bırakın ya anladık keylogger of ama ben başka düşünceler'de istiyorum visual basic değil program degıl boyle abone kasma , sayfa beğendırme , tasarım vs vs
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.