programlama dilleri öğrenmek istiyorum

FerdiKartal

Yeni üye
23 Haz 2020
4
0
ilk öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirm 10 temmuzda bende bu işlere başlayacağım
ilk başta programlama dillerinimi öğreneyim yoksa ilk başta temel şeyler,site açığı bulma vs
zaten az çok linux komutları biliyorum
ondan sonramı yazılım dillerini öğrenmeliyim aklıma takıldı:sustum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

newuserx

Üye
19 Haz 2020
97
0
Dostun ilk önce linux ve progamlama öğren sonra temel seviye network networkde ccna seviyesinde bir bilgiye sahip olursan çok iyi olur ben bunun için sınava bile girdim eğer maddi durumun iyise öneririm. sonrasında bulut sistemini ve docer yapısını öğren derim.
progamlama ya da ilk önce algoritma kurma ile başla kodlar ile başlaması kolay ama ilk önce düşünceni değiştirmen lazım
 

boole

Global Moderatör
12 Nis 2019
735
201
.Net Core
Merhaba
programlama dillerine daha önce giriş yapmadıysanız algoritma kategorisine bakınız. Benim ders serilerimi incelemenizi tavsiye ederim.
Daha sonra yapmak istediğinizi belirleyin web üzerine mi çalışmak istiyorsunuz ?, mobil mi masaüstü mü?, oyun programlama mi?, hacking mi ? bu gibi soruları sorunuz
bu soruları kendi içinizde çözdükten sonra bu çalışma yapacağınız alanlardaki dilleri belirleyin ve onların işlevlerini yapmak istedikleriniz ile kıyaslayıp başlayın. Başarılar.
 

Warez7

Uzman üye
19 May 2018
1,425
5
FerdiKartal

Neden 10 temmuz şimdi başlayıp videoları izle bir deftere not al sonrasında projeler yap yani işlerini ileri tarihe erteleme eğer önemli bir işin varsa bile erteleme çünkü zamanı gelince üşenip yapmak istemiyor insan.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.