Proje Kapsamında Virüs Yazmak İstiyorum Nasıl Yaparım?

Gameplayer

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
263
6
proje olarak bir virüs yapıp onun üzerinde testler yapmak istiyorum lakin bir kod bilgim yok nasıl yapabilirim bir yol gösterebilir misiniz
 

mtzx

Üye
26 Mar 2023
143
86
Anka Alevlenecek!
Merhaba,

Öncelikle bir Rat oluşturman gerekir, ihtiyacın olan şey bu, fakat bu rat'ı virüs programlarına yakalatmadan sisteme sızmak en zor durumlardan bir tanesi... Bunun içinde rat'ı FUD'laman gerekecek, FUD içinde bir crypter'a ihtiyacın olacak, piyasadaki crypter'ların çoğu paralı, bunun içinde önce exe,pdf dosyalarını crypterlamayı çok derinlemesine araştırmak lazım.

Aşama aşama gidecek olursak;

1- Rat oluştur(Kali'de çeşitli toollar ile)
2- Crypter bul(Çoğu zaman ücretli olabiliyor onun için manuel fud çalış.)
3- Hangi dosyalarla hedefe rat atacaksan onu fudlamanın mantığını anla(exe pdf dosyalarını fud etmeyi öğren.)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.