PS4 Oyunu Laptop'ta Oynama

SeMiAut0

Üye
25 Haz 2016
118
0
Beyler İyi Akşamlar,Babam Yanlışıkla İnternetten Ps3 Yerine Ps4 Oyunu Almış Geri İade Edemiyorum.Ben,m Laptop Asus N550JK Yani Bluray Okuyucusu Var.Laptop'a Oyunu Taksam Emulator İle Oynama Şansım Varmı? Veya Eski Ps3 Oyunlarını Kopyalayabilirmiyim?
Teşekkürler
 

SeMiAut0

Üye
25 Haz 2016
118
0
Laptopta PS oyunları oynanıyorsa PS4 oyunları hayli hayli oynanması gerekir.Göndereceğim 2 makale bunu detaylı olarak açıklamakta.

PS4 Oyunlarını PC de Oynama Rehberi - ShiftDelete.Net

https://forum.donanimhaber.com/laptop-ekraninda-ps4-acma--86648574

Kardeşim sağol ama benim ps4 üm yok ps3 üm var. Benim asıl sorduğum soru laptopda bluray okuyucu var ps3 ve ps4 oyunları bluray olduğu için laptopa cd takıp oynayabilirmiyim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.