Pubg Mobile Hesabı Nasıl Çalınır ?

use9999999

Yeni üye
31 Ocak 2023
32
2
Phishing brute force gibi yöntemler olmadan nasıl alabiliriz rastgele veya hedef kişinin hesabı ikiside olur Pubg arayüzü ile bug yaparak çalınabilirmi?
 

Dekrats

Katılımcı Üye
26 Ocak 2023
549
442
Brain
Biraz Sosyal Mühendislik, Biraz Rat Bilgisi Olduktan Sonra Hesabı Ele Geçirmek Daha Kolay Olur. O Tarz Bugları Arayarak Bulabilirsin. Hali Hazırda Bug Varsa da Bug'u Bulan Kişi Kimseye Söylemez.
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
786
root
Ya sosyal mühendislik ile karşıdaki kişiyi kandırıp hesap bilgilerini almaya çalışacaksın. Yada kendin virüs yapıp yine sosyal mühendislik ile karşıya yedirip tüm cihazdaki herşeye erişim sağlayacaksın. Ek olarak hesapla ilgili bir bug, zaafiyet çıktıysa ondan da yararlanabilirsin (düşük ihtimal)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.