Oyun PUBG Mobile kasma sorunu

FrozzyHD

Yeni üye
15 Haz 2020
12
0
Herkese tekrardan merhabalar bildiğiniz gibi pubg mobile oyunu biraz yüksek sistem gerektirir
Pubg mobile kasmaması için birşey önerir misiniz ?
Telefon : Xiaomi Redmi Note 5A Prime
Ram: 3GB
İşlemci : Snapdragon 435
normal kimse yokken bi kasma olmuyor fakat önüme adam çıktığında çok kötü bi kasma ile karşılaşıyorum adamı vuramayacak şekilde kasıyor
Config , Gfx toolları kullanıyorum fakat düzgün adam akıllı çalışan kasmadan oynayabileceğim yöntem bulamadım yardımcı olursanız sevinirim :/
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
5
288
Londra
PUBG Mobile kasma sorunu için mobil cihazınızın RAM’ini rahatlatın
Akıllı telefonlar ve tabletler, özellikle de Android işletim sistemiyle çalışan mobil cihazlar RAM tüketimi konusunda epey problemlidirler. Arka planda çalışan uygulamalar sistemin RAM miktarını acımasızca harcarlar. Eğer PUBG Mobile’in yükleme sürelerinin uzunluğundan ve oyun içi kasma sorunlarından şikayetçiyseniz bir RAM boşaltma uygulaması edinin. Eğer mobil cihazınızda ön yüklü olarak gelen bir RAM rahatlatma uygulaması varsa hiç ekstra uygulama yüklemeyin, elinizdeki uygulamayı kullanın. Oyuna girmeden önce sistemin RAM’ini boşaltırsanız PUBG Mobile’de nispeten daha yüksek performans alacaksınız.


PUBG Mobile için mobil cihazınızın depolama alanında olabildiğince geniş boş alan açın
Mobil cihazlarda yaklaşık olarak 1,5 GB boş alan gereksinimine sahip olan PUBG Mobile, bu gereksinimle yetinmeyip daha fazlasını istiyor. Mobil cihazınızın depolama alanında ne kadar fazla boşluk varsa oyun o kadar rahat çalışıyor. Sistemin de depolama alanını aktif olarak kullandığını düşünürseniz bu oyunu rahatça oynamak için en az 2-3 GB arası boş alanı hazır tutmanız gerekiyor. Öncelikle mobil cihazınızda çok kullanmadığınız uygulamalardan kurtulun ve yıllardır yüzüne bakmadığınız fotoğrafları ve videoları ortadan kaldırın.


PUBG Mobile kasma sorunu yaşamamak için grafik ayarlarını “Orta” ya da “Düşük” seçeneklerine getirin
RAM’i ve depolama alanını rahatlatmanıza rağmen PUBG kasma sorunu devam ediyorsa oyunun Ayarlar menüsünde yer alan Orta ya da Düşük grafik ayarlarını tercih edin. PUBG Mobile, piyasadaki birçok akıllı telefon ve tablet için son derece zorlayıcı grafik detaylarına sahip bir oyun. Bu yüzden oyunun performansını artırmak adına görsel kaliteden taviz vermekten kaçınmayın. Sonuçta bu bir online hayatta kalma oyunu. Eğer oyunun en büyük keyfi olan “kazanma” hissini yaşamak istiyorsanız grafik detaylarınızdan feragat etmek durumundasınız.


Çözünürlük ayarları değiştirilebilen bir akıllı telefon kullanıyorsanız çözünürlüğü düşürmeyi deneyi
Samsung’un yeni nesil Galaxy S ve Note serisi akıllı telefonlarıyla birlikte piyasadaki bazı diğer Android cihazlarda ekran çözünürlüğünü düşürme seçeneği bulunuyor. Cihazın “Ayarlar” menüsünde “Ekran” alt menüsü içerisinde bulunan “Ekran Çözünürlüğü” menüsüne ulaşarak telefonunuzun ekran çözünürlüğünü düşürebilirsiniz. PUBG Mobile gibi detaylı mobil oyunlar QHD ya da WQHD çözünürlükte epey yavaş çalışacaktır. Eğer bu imkana sahipseniz mobil cihazınızın çözünürlüğünü 720p’ye düşürüp oyunun performansını belirgin şekilde artırabilirsiniz.
 

FrozzyHD

Yeni üye
15 Haz 2020
12
0
Yardımınız için teşekkür ederim telefonumda şuan birçok gereksiz uygulamaları kaldırdım ve ram boşalttım grafikleri nerdeyse en düşüğe çektim bakalım nasıl bir performans alacağım🙂
 

'PANDA

Uzman üye
20 Ocak 2019
1,094
2
555
dostum son gelen güncelleme bazı telefonlarda oyunun yarısında kapanmasına sebebiyet bile veriyor kasması normaldir diye düşünüyorum güncellemeleri takip et oyunun optimizasyonunu yap oyunu hızlandırmak için uygulamalar var ama ne kadar işe yarıyor bilmiyorum denemeni öneririm.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.