Oyun Pubg mobile uyumlu değil hatasını nasıl çözerim?

TheSwoR

Üye
26 Ocak 2019
55
0
World
pubg mobilr play store de çıkmıyor googleden giriyorum "cihazınız bu sürümle uyumlu değil" Hatası veriyor nedenini Bilen varsa yardımcı olabilirmi
 

Ozbadem

Üye
13 Ocak 2018
197
0
Her uygulamanın cihaz desteği için belli başlı cihaz özelliği var ondan indiremiyor olabilirsin fakat uygulamannın sd data dosyanı indir .obb uzantılı dosyasını hem com.tencent.ig klasörüne, hem de Android > obb klasörüne kopyala sonra oyunun apk dosyasını indirdikten sonra kurulumu yaparsan uyumluluk sorununu ortadan kaldırırsın.
 

K4R4 BELA

Katılımcı Üye
19 Ocak 2019
292
1
Dostum android sürümün düşük kalmış olabilir driver ları faln güncelle herşeyi tekrar dene eğer hala sıkıntı yaşatıyor sa donanımsal bi sıkıntı var demektir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.