pvp server çökertmek yardım

asdfsa

Üye
8 Şub 2012
139
0
Ankara
server çökermek istiyorum çok damarıma bastı herif annem öldü diyorum hala küfür ediyor çökertip şifresini almak istiyorum program bilne varsa link atsın allah için
 

WhyAnGeL

Üye
16 Ara 2012
203
0
PVP Çökertilmez Kardesim Çökertlirde DAha Baska yolları Var Neyse Sifresini Vs Almak İstiyorsan Keyyloger Trojan rAT looger Vs Bakmalısın Ama En Etkilisi RAT RAT Ta Hangi Programı Kullancam Diyorsan Darkcomet Te Üstüne Tanımam Ama sifreler İyi Gelsin Diyorsan X-tremeden Yada Spy-net ten Daha İyisi Yok ;)

İyi Forumlar
 

yakupnwo72

Uzman üye
27 Eki 2012
1,001
1
benim kullandıgım yöntemi kullanırsın botnet. ama botnet çocuklara göre değil ama o türler için en iyisidir onun yanı sıra ddos kullan zero-z attack server ve sprut goodbye v3.0 antirus v3.0 gibi programlar kullan.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.