Python okunmuyor

ilke_r

Yeni üye
12 Kas 2021
18
6
Öncelikle exe ye çevirilmis proglamı kali linux üzerinden decompile yaptım dosyaları elimde proglamın. Ancak kod içeriğini okuyamıyorum dosya uzantısı pyd ve pyc. VS Code üzerinden xx.pyd xx.pyc uzantılı dosyayı açarken null ve şembolik yazılar var. Bunları nasıl düzeltirim lisanslı uygulamayı crackli yapmaya çalışıyorum. lk böyle hata çıkıyor açmak istediğim'de. Açtığımda ise uzantıyı böyle sembolli ve null yazıyor. Size sorum. bu dosyayı nasıl kodlu ve sembolsüz açarım okunaklı ve ne yapmam gerek?
 

Klaxxon

Katılımcı Üye
5 Şub 2022
774
5
783
.pyc python byte code ile bir şifrelenmiş veri oluyor eğer python 3.9 a kadar olanları çözülür 3.10 da uzun uğraşlar sonucu byte kodu okunabilir hale getirebilir eğer o dosyanın python sürümü 3.10 dan düşük ise çözmeye çalışırım. bir exe den ayrıştırma işlemi yapmışsın fakat .pyc decode etmeden soruce kodunu göremezsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.