Random7 İnstagram 2017 Fake Gi̇ri̇ş (Loglu) Yaninda Hedi̇ye Var! /random7 Farki İle

MBeyTHT

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
3,257
7
Random7 İnstagram 2017 Fake Gi̇ri̇ş (Loglu) Yaninda Hedi̇ye Var! //MBeyTHT

ÖNCELİKLE MERHABA DOSTLAR

Ben Random7 Namı değer MonarchLayne

Burada sizlere nasıl instagram hesabı çalınır onu anlatıcam ve size ssl da barındıran .com lu scripti hediye edicem.

Öncelikle scriptin görünüşünden bir kare :

ux2fRe.jpg


Logların düştüğü kısım " accounts/login/panel.php" bunu kendiniz ayarlayabilirsinizde

Benim sizler için açtığım siteyi kullanmanızı tavsiye ederim,çünki ssl site lock gibi özellikler taşıyor ve yanı sıra .com domaini ile aylardır sürdürüyorum.

Sitenin linki: https://www.instagraım.com

Sitenin logu: https://www.instagraım.com/accounts/login/panel.php

Dostlar yeni hesaplar en aşşağı kısıma düşmektedir.

Sosyal Mühendislik taktiği vereyim mesela: kanka kimsenin bilmediği panel buldum her girişte 400 400 takipçi atıyor veya da kanka instagramın verisini filan buldum deyin :p linki atın çıplak fotoğraflar filan milan var deyin kandırın işte yormayın beni :D neyse

Scriptin Linki: İndir fakegirssk rar

By Coder Random7
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByBela1

Uzman üye
18 Şub 2012
1,455
1
THT
eline emeğine sağlık , araya koyduğun ı harfi hiç belli olmuyor bende instaıgram.com alan adını aldım fikir için teşekkürler :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.