Rapidsharede beklemeye Yeni Çözüm Yolları

by-RiChEs

Kıdemli Üye
3 Eki 2007
2,667
53
Vatan
1) Tanımlı rapidshare Limitini Kaldırma (%100 ÇÖZÜM)

Arkadaşlar rapidshare deki hepimizi gıcık eden 50mb sınırı kaldırmanın %100 lük ve en kolay çözümü:
Başlat menüsünden Çalıştır ı tıklayın ipconfig /flushdns komutunu yazarak tamam ı tıklayın. şuandan itibaren limitiniz sıfırlanmıştır. Her llimit dolumunda bu işlemi tekrarlayın ve sınırsız downloadın keyfini çıkartın. Hepinize kolay gelsin.


2) arkadaslar inaninki her dakika program indiriyorum hic durmadan devamli istediginiz programi indire bilirsiniz söyle anlatayim baslat menusune gireyek ayarlardan denetim masasina gecin ordaki ag baglantilarni acin actiktan sonra masa ustune kisa yol olusturun bukadarcik simdi yapmaniz gerken sagtaraftaki saatin yaninda internetin bagli oldugu 2 tane pc var onun ustune sagtiklayip baglantiyi kesdiyorsun baglanti kesiliyor acmak icinde masa ustune olusturdugun kasa yola basaray geri baglana biliyorsun simdi yapmaniz gereken kisaca söyle interneti actiniz 1 tane program indirdiniz 2 rapidshare izin vermedi ozaman sizde hemen sagtaraftaki saatin yanindaki pc sag tiklayip baglantiyi kes diyorsunuz ve baglanti hemen kesiliyor ve masa ustundeki kisa yola giderek geri baglantiyi aciyorsun bunlari yaparken ne pc yi kapat nede sayfalari oldugu gibi hepsi kalsin sadece baglantiyi geri acana kadar rapidshare gecme bu kadar(modem resetlemenin başka yolu)


3) Post Rapid Limit sorununa kesin çözüm

Öncelikle, rapidsaharede limit sınırını aşmalıyız ki, aşağıdaki linkin işe yaradığını görelim.Normal linkten limit probleminden dolayı indiremediğiniz rapid dosyasının linkini alalım.

Aşağıdaki siteye gidiyoruz ve boşluğa linkimizi giriyoruz.ve yanındaki butona basıyoruz.Hepsi bu kadar.
işte link: http://anonymouse.org/anonwww.html

Rapidshare.de için

Rapidshareden dosya indirirken, free tıkaladığımızda yaklaşık 120 sn bekletir.Bunu ortadan kaldırmak için aşağıdaki komutu adres bölümüne yazıyoruz : (free dedikten sonra rapidshare bölümüne)
javascript: function nl() { for (var i=97; i<=122; i++) { c="count"+String.fromCharCode(i); try { eval(c); eval(c+"=0; f"+c+"()"); break; } catch(e) {}; };} nl();
not:rapidshare.com içinde yukardaki kodu kullanabilirsiniz

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.