RapidTyping v4.6.5 Türkçe ( onparmak öğrenme )

-SiPaHi-

Yaşayan Forum Efsanesi
6 Ocak 2012
12,775
1
İstanbul
KeMlA.png


RapidTyping, onparmak öğrenmek isteyenlerin kullanabileceği, eğlenceli ve ücretsiz bir programdır. Yazmayı eğlenceli hale getirmek ve de bu sırada yazma hızınızı arttırmanız için bir yazma oyunu içermektedir. Eğitiminiz ile ilgili tüm detaylı istatistikleri de size sunmaktadır.

Yazma hızınız, hata sayısı vb.. Klavye emulasyonu ile hangi parmağınızı kullanmanız gerektiğini de size gösterir. RapidTyping ile kendi testlerinizi de oluşturabilirsiniz. Çoklu kullanıcı desteğini de içeren RapidTyping programını klavyesini hızlandırmak isteyenlere öneririz.

Programın Özellikleri:
# Program tamamen ücretsizdir. Herhandi bir kayıt ve ödeme gerektirmez.
# Rengarenk arayüzü ile eğlenceli ve kullanımı basittir.
# Yazı yazma ile ilgili oyunlar
# Sonuçları değerlendirme -wpm,cpm
# Klavye zorluk derecesi ayarlama
# Çocuklar için eğitici bir program
# Kişisel derslerle kendi ayarlarınızı oluşturabilme
# Çoklu kullanıcı destekleyebilme
# Serbest çalışma seçeneği
# Yükleme yapmadan çalıştırılabilme

indir-butonu1.png


https://tik.lat/zYpMk
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.