RAT ve Keylogger Server'imi Nasıl Yaydım ?

Veteran 7

El Patrón
26 Ara 2011
11,501
12,881
Öncelikle yöntemsiz bir şekilde 3 kişiye zor bir şekilde yedirdim 2 haftada ardından o 3 kişinin loglarından toplam 5 facebook hesabı şifresi gördüm girdim facebook hesaplarına hepsinde aynı şeyi yaptım.

Öncelikle kişilerin online olup olmadığını kontrol ettim online olmadığı zamanlarda girdim facebook hesaplarına linki durum olarak paylaştım "arkadaşlar ben yaptım indirin vs" kişinin tüm mesajlarını inceleyip onun konuşma tarzını öğrendim ve samimi oldukları kişilerle aynen onun konuşa tarzı ile konuşarak onlarada yedirdim serverimi sonra o kişi online olduğunda durumları silip mesajları temizleyerek çıkış yaptım ruhumu bile hissettirmedim sürekli böyle devam ederek oyun sayfalarına "ölümsüzlük hilesi , eşya çalma hilesi v.s" linki paylaşarak kurban sayım 200'ü buldu sonra oyun için linki indirenlerin facebook hesabına giriş yapıp oyundaki arkadaş ortamına linki yayarak çok büyük bir fırsat yakaladım ondan ona ondan ona linkleri yayarak örneğin "Metin2" adlı oyunda yüzlerce hesap ele geçirdim bu gidişle arkadaşlar iş ciddi boyutlara ulaştı ve bugün 4.000'i geçkin kurbanım var öyle hesaplar varki elimde al parayla sat zengin ol dersiniz o derece ancak emeğe göz dikmeyeceğim işte böyle birşey yapmam.

Anlatım bu kadar yöntem sağlam.

Yöntemi açıklayan söz : "Plastiğe elektrik verirseniz olduğu yerde kalır ancak suya elektrik verirseniz gittikçe yayılır"
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Ya 4.000 kişinin'de Anti Vürüs programı Yokmu Arkadaş Diyelim Var Nasıl Yakalanmıyor Serverin Antilere ?
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Bende Neden İşe Yaramıyor Hakops Rat İle Kurduğum Serveri Uzman Crypter İle Birleştirdim Ark'ye Attım Çalıştırdı Mesaj'da Geldi Ama Control Paneline Gelmedi Sen Hangi Fud Programını Kullanıyorsun Kardeş Bide Hangi Rat'ı Benimle Paylaşırsan Teşekkür Ederim Yöntem Başarılı Aslında Fud İşe yararsa Deniycem :)
 

gs24

Üye
23 Ağu 2011
134
0
yöntem güzelde sen hangi ratı kullanıyorsun üstad 4000 kişi az deil o sayıyı kaldıracak benim bildigim rat yok ( yanlış anlama gerçekten hangi ratı kullandıgını merak ediyorum)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.