Rat ve uzaktan dinleme programı önerisi

D

-DrUranium-

Ziyaretçi
Dostum ilk öncelikle sihay şapkalı bir hacker in dınleme ve ızleme odagı vardır (bu siyah şapkalıya özel değil bütün hackerler yapabilir) ama kamera konusuna gelince ö bölgedeki bütün kameraları hacklemesi hem bir suç hemde çok zordur ama 1 tane kamerayi kolaylıkla hackleyebilirsin(yazılımcıysan) bunun içinde kameranın IP adresini bulman gerek bulursan yaparsın ama bütün kameraların ayrı ıp adresi oldugu için üst düzey yazılım bilmen gerek 'böyle bir PROGRAMDA VAR' mevcut yanı ama soylemem yasalmı bilmiyorum o yuzden yazmadım
 

Rapx13

Üye
1 Kas 2023
56
6
Arkadaşlar rat veya uzaktan dinleme programı var mı?


Okuduğunuz için Teşekkürler.
Yeni başladıysan darkcomet veya androrat gibi programları öneririm forumda nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler var. Fakat söylediğim programlar antivirüslere yakalanır ben diyim crypterlaman gerek biraz daha bilgi birikimin olunca kendin yazmanı öneririm iyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.