Rat

UNEQUAL

Emektar
4 Şub 2015
4,231
64
İstanbul
Server yaptiysan, dosyayi kandirmanin cok yolu vardir. Forumumuzdaki Sosyal Muhendislik kategorisinde aradiklarinizi bulabilirsiniz. Eger dilerseniz, server atacaginiz kisinin özelliklerini falan paylaşın benimle. Bir çözüm düşünelim
 

Cod3r TTX

Uzman üye
13 Eki 2015
1,751
0
Dark-Net
Sosyal Mühendislikle
Örnek
Naber knk
İyi knk senden naber
İyi knk nasıl gidio
İşte knk öle güzel gidio
Knk şey dicektim wolfteamda bi hile bulmuşum wall hack envanter felan ama sen herkeze verisin ya (Kişinin ilgi alanlarına girin)
Hadi be knk versene
Boşver ya
Ver lan adamı deli etme
Tamam al knk
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.