rdp den virüs girermi

Blueteamforse

Asistan Moderatör
17 Ağu 2023
416
188
Moderasyon
Merhaba
İlk önce etrafta kısa süreli sanal makine veren sitelere güvenmenizi tavsiye etmiyorum çünki nerede ücretsiz birşey varsa onun altında mutlaka bir bit yeniği vardır.
Onun yerine daha kalıcı VDS kullanmanızı vdside genel olarak ucuz;
Menzilhosting,teknosunucu
Gibi yerlerden alabilirsin.
Konuya gelicek olursak bazen bir program indirildiğinde izin için cmd yi açıp kapatabilir,Bu durumdan şüphelendiysenizde bir antivirüs programı indirip taratabilirsiniz.
Genellikle bat dosyalı virüsler hemen etki gösteren yanii bir süresi olmayan olsa dahi en başta size bir takım uyarılar gösterir.Bu konuda içiniz rahat olsun.
Antivirüs yükleyin sonuç çıkmaz ise gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.