Reklam Vereceğim ama Fazla Tıklanma Alır mı?

Alpha_01

Yeni üye
15 Şub 2022
31
3
Merhaba arkadaşlar ben rekam vermek istiyorum bu forumda headher'da.
Ama bir sorum var acaba fazla tıklanma alır mı?
Yani yeterince ilgi çeker mi onu sorucaktım
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
𝒰𝓃𝓊𝓉𝓂𝒶; 𝓈ℯ𝓃𝒾𝓃 𝒾𝒸̧𝒾𝓃 𝒷𝒶𝓀𝒶𝓈𝓁𝓃𝒹𝒶𝓃 𝓋𝒶𝓏ℊℯ𝒸̧ℯ𝓃, 𝒷𝒾𝓇 ℊ𝓊̈𝓃 𝓂𝓊𝓉𝓁𝒶𝓀𝒶 𝒷𝒶𝓀𝒶𝓈 𝒾𝒸𝒾𝓃 𝓈ℯ𝓃𝒹ℯ𝓃 𝓋𝒶𝓏ℊℯ𝒸̧ℯ𝓇
𝓗𝔃.𝓜𝓮𝓿𝓵𝓪𝓷𝓪

yanlış konuya yazdıysam kb
 

H3san

Yeni üye
2 Şub 2022
15
1
5
etc
vereceğiniz reklama ve karşı tarafın ilgisine bağlı tht size kesin şu kadar tıklanırsınız diye garanti vermiyor milletin ilgisini çekerse tıklarlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.