Replica Telefonlar Hakkında Bilgi Verirmisiniz ?

baryon

Uzman üye
7 Eyl 2008
1,685
0
Arkadaşlar replica telefon almayı düşünüyorum yanında 1 veya 2 yıl garanti belgeside vericekler.
Merak ettiğim replica telefona kasko yapılırmı ? yani telefon düşse kırılsa veya herhangi bir arıza olsa yapmaları için önceden kasko yaparlarmı replica telefonlara. Birde kolay kolay kimsenin anlaması mümkünmü o telefonların replica olduğunu ve sizde replica telefon hakkında bilgiler verebilirmisiniz.
 

DangerTeam

Katılımcı Üye
19 Tem 2009
512
0
İstanbul
Replica olduğu çok ama çok net şekilde anlaşılır ve sana tavsiyem o cihaza 500 liraya yakın para vereceğine Discovery telefon almanı fazlası ile tavsiye ediyorum abartısız şekilde sana bir Samsung S4 diyebilirim.. Fakak replicanın ne garantisi ne de kullanımı olur..
 

baryon

Uzman üye
7 Eyl 2008
1,685
0
replica ya 600 700 tl vermiyeceğim ki en fazla 250 tl verecem. Garanti belgesini yanında verecekler ve bende ek olarak kasko yapılırmı diye soruyorum.
 

thePoseidon

Katılımcı Üye
25 May 2012
519
0
Dangerteam e katiliyorum ben şu anda discovery kullanıyorum ve markasına bakma telefonu al bence. Ozellikleri açısından Galaxy s3 mini yi bırak galaxy s3 le yarışır durumda .Gayet de ucuz..
Bi de darty den ona bi kılıf alırsın gıcırrr :)
 

|TurKs StrongLy|

Kıdemli Üye
26 Şub 2012
2,009
5
Retry telefonlar, baz alınarak yapılan telefonlara şekil olarak benzerler, uygulama/işletim sistemleri farklıdır. Bu gördüğün telefonların işletim sistemlerine benzemez ve aldığında memnun kalmayabilir ve pek çok şeyi yapamayabilirsin. Eğer tavsiye ye kulak vericek olursan, retry yerine ufak, adi marka demeyerek bir telefon almanı öneririm. Rety telefon aklında iki planda olsun.
 

baryon

Uzman üye
7 Eyl 2008
1,685
0
Arkadaşlar çoğunuz discovery önermişsiniz ancak benim discovery alabilecek durumum yok. Bir discover telefon 600 - 700 tl ile başlıyor. Benim ihtiyacım olan android bir telefon. Birde kasko yaptırılıyormu şu replicalara.
 

thePoseidon

Katılımcı Üye
25 May 2012
519
0


250 TL ye bir android telefon yok ki.
Zaten en ucuz android telefon 329 TL Galaxy Pocket Neo , küçücük bir telefon.

Bakabilirsin mesela Teknosa'da 500 TL altı kategorisindeki telefonlara,:
500 TL Altı Akıllı Telefonlar - Teknosa
Sana bu kategoride önersem önersem hem fiyat hem performansı açısından LG L5'i yada Sony Xperia E 'yi önerebilirim :
LG L5 --> 449 TL
Xperia E --> 439 TL

Şimdi sana Nokia Asha serisini öneremem.. Galaxy Trend güzel bir telefon değil onu da öneremiyorum.. LG L3 de güzel değil..

İlla ucuz istiyorum diyosan da o zaman en ucuzu Galaxy Pocket Neo'yu tercih edebilirsin:
Galaxy Pocket Neo

 
Son düzenleme:

COD44

Uzman üye
10 Kas 2011
1,316
0
Replika telefona kasko zor yaparlar çünkü adi üstünde çakma yani her türlü arizaya ve darbeye karşi dayaniksiz zaten dayanikli malzeme kullanilsa o fiyata olmaz. Diyelim ki kasko kabul edildi en uciz 50tl den başlar 250 tl kadar çikar yani telefon sana 300-400 arasi bi maliyete gelir ee ariza ya da düşme gibi kirilmalar olursa kasko sana replica zaten dayaniksiz kullanici hatasi derse ne olacak kargo dahil masraf sana ait olacak kaldi ki bu dediğimi orjinal telefonlarda bile yaşayan var.

Sana tavsiyem sifir olmasa bile arkadaşlarin dediği telefonlarin ikinci ellerini alabilirsin elindeki paraya kasko icin ayiracagin parayi da eklersen alabilirsin. En azindan telefoncudan belli bi sure garanti alirsin ya da ariza halinde gidip mağduriyetini giderecek bi yer olur yuz yuze durumu anlatip belki bedava belkide cok ucuz bi fiyata yaptirabilirsin.

Replika telefon yazilimsal ariza verirse hic bisey yapamazsin onun icin bile telefoncuya gitmen gerekir ama orjinal ikinci el bile olsa netten bi cok yöntem bulup kendin halledebilirsin.

Kisacasi tavsiyem replika alacağina ikinci el de olsa orjinal telefon alman. Yok illa replika alacam dersen artik riskleri göze alacaksin telefon sağlamda çikabilir ayni gun elinde de kalabilir. Tercih sizin.

Iyi forumlar..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.