ROOM tarzı grafiğe yüklenilmiş mobil oyun geliştireceğim. Fikir arıyorum.

Ghostunex

Uzman üye
31 Eki 2015
1,158
0
Merhaba, android üzerine birkaç küçük uygulama ve bir fiziksel 2D oyunum var (Link imzamda mevcut). Normalde Flappy Bird, AA, Piano Tiles, Stack gibi basit görünümlü ama eğlenceli skora yönelik bir oyun yapmak istiyordum ama şuan o tarz bir oyun fikrim olmadığı için 3D grafiksel bir oyun yapacağım. Daha önce ROOM oynamadım ama GamePlay videolarına biraz baktım.

Elimde şuan güzel Texture ve Objeler var, bunlarla güzel bir android oyun yapmayı planlıyorum.

Bu tarz bir oyun fikri olanlar bana özel mesaj atabilirler.


Oyunda grafik iyi olacak ve büyük ihtimalle FPS Camera olacak. Mesela Titaniğin içinde başlıyoruz ve gemi batmadan 10 dakikamız var bota ulaşmak için, grafikler güzel, oynanış orta bir oyun.

Beğendiğim fikirlere geri dönüş yapacağım ve oyunun Credits bölümüne kişinin gerçek ismini yazıp, oyunun ilk 6 ay boyunca olacak olan gelirinin yarısını fikir sahibine Paypal - Payer veya daha uygun bir şekilde göndereceğim.

Fikirleri beğenirsem, gerisini düşünmeyin, yapamaz, tecrübesizdir tarzı. Bir sürü Game Engine test ettim, yazılım dillerinde kendimi geliştirdim, son 1 yıldır sorunsuz kullanabildiğim, iyi bir şekilde öğrendiğim yazılım dilini ve Game Engine'i kullanacağım. Tabi böyle dedim diye lütfen Modern Combat gibi bir oyun tarif edip yapmamı beklemeyin :)
 
Son düzenleme:

The KsM

Katılımcı Üye
17 Eki 2014
507
0
Philadelphia
Mısır piramitlerinin içinde ne olduğunu hep merak etmişimdir... :) mesela bi araştırmacı düşün piramitlerin içine girip diğer insanlara içerde ne olduğunu göstermesi gerekiyor ama yolda tehlikjeler var gizli objeler vs adam bunları buldukca puan kazanıcak en son piramitin orta noktasındada bi boss olucak onla karşılaşıcak ve onu öldürünce tüm sır açığa çıkıcak ve görev tamamlanmış olucak tabi seviye seviye olucak ayrıca oyun motorlarına giriş yapmayı düşünüyordum. Programlama becerilerim orta seviye C# , C++. Asp.net vs programlama dillerini biliyorum :) istersen bi pm at görüşelim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.