Root atamıyorum

Frqher

Katılımcı Üye
28 Ocak 2016
517
0
Beyler 2 gündür root atmaya çalışıyorum Model - SM-J530FM. Nereye baktıysam J530F va Y var B A B C D E QE RT R Her root türü var bi FM yok yardımcı olun ya nerden bulurum bunun root dosyasını ? videosu falan var mı ?
King ROOT Tarzı programlar işe yaramıyor lütfen yazmayın artık.
 
Son düzenleme:

XSPEEDX

Uzman üye
22 Haz 2015
1,037
1
TSK
*#1234# yap arama kısmına çıkan ekranı buraya at Yardımcı olurum. Ve vereceğim dosyayı yüklemeden önce mutlaka OEM kilidini açık bırak. Geliştirici seçeneklerinden.
 

AltayCyber

Coder Life'
1 Ara 2018
605
22
Kafkasya
Kardeşim eğer ki bilgisayarın var ise bilgisayarına Kingroot PC uyumlu programı indir ve kur, ardından telefonunda USB hata ayıklama aktif edip PC bağla. Program başlatıp root atabilirsin. Bende ise yaramıştı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.