Rus Kredi Kartı Sitesi Hacked | Aksaz 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aksaz 5

Katılımcı Üye
19 Şub 2016
557
0
bDOb6j.png



8Z7rAV.png



Kod:
http://zone-h.org/mirror/id/26252362
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Muhabbete bak ya.

Vallahi guluyorum ben. Yau adam hacklemis zone almis gelmis burda yayinlamis. Yapilmasi gereken yorum o kadar basit ki (eline saglik,) hepsi bu yaa.

Elestiri fikir herseyi soyleyin fakat burasi (govde gosterisi) burda olmasin.

Eline Saglik. Devamini bekleriz
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
Olsun Herkesin Eğlenmeye Ihtiyaci Var

Benim ihtiyacım yok. Makara zamanı sonuna kadar varım. Ama burada bu kadar net bir dille uyarırken sen rahat rahat kafa yaparsan karşılığı bu olur. Espri iyi hoş da zamanı ve yeri var.

Benden tavsiye, hayatının her anında espri yapma. Harcanırsın. Cenazesi olan birine yap bakalım espri. Sonra akşam haberlerinde izleyelim seni. Cenazede espri yapan genç 36 kere bıçaklandı...

Sadece bu yüzden değil, forumda hep benzer sıkıntılara yol açmışsın yöneticilerden de duydum. Ben de ban atmak yerine uyarı verdim. Yoksa çok ceza verme meraklısı değilim.

Konuyu kapatıyorum başka sorunlar da çıkacak gibi. Konu sahibi yine istersen tüm mesajları siler tekrar açarım. Bana mesaj atman yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.