Rusya'da erkeksiz kalan köy

Fernando-38

Kıdemli Üye
24 Kas 2007
2,188
14
Rusya'da erkek sayısı azalıyor. Slydzi köyu "tamamen erkeksiz" ilk köy oldu. Köyde sadece 100 kadın yaşıyor.

İkinci Dünya Savaşı’nın bitişi ve SSCB’nin çöküşünden bu yana Rusya’da erkeklerin yaş ortalaması hızla iniyor. Yaş ortalamasının 59’a düştüğü Rusya’da birçok köy de erkeksiz kalmış durumda.

Slydzi bu köylerden biri. Son erkeğini geçen yıl kaybeden köyde, 100 kadın yaşıyor. Slydzi bundan 50 yıl önce ülkenin batısında kadın, erkek ve çocukların yaşadığı, kalabalık bir nüfusa sahip normal bir köydü.
 

Saint Thanatos

Kıdemli Üye
1 Şub 2007
2,833
37
Kıbrıs
Varya hepinizin işe gücü bu ya var ya... :mad: Bizim bişiler yapamız gerekirken, en azından bi çaba göstermemiz gerekirken yaptığınız şeylere bakın ya... O kadınlarki ne kadar zor durumdalar
 

HAL!L

Yeni üye
12 Ocak 2009
27
0
millet ne güzel gidio ama birde kadınlar 75-80 yas arasında ıse gıdenlerin ısı baya zor :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.