Rusya'nin Super Marussia'si

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Goruntuler, Frankfurt Motor Show'dan.

Asagida gorulenler, Rusya'nin super Marussia markasinin yeni modelleri. Marka sahibi Nikolai Fomenko'nun dedigine gore, kisa zamanda istedikleri sekilleri kullanarak araba insa edebiliyorlarmis.








Araclar henuz dunyanin en hizli araclari kategorisinde yer bulamamis olsa da, gucleri inanilmaz. Ustte gorulen fotograftaki mavi - beyaz Marussia, 1100 kg olup, 0-100 km hiza sadece 5 saniyede ulasirken, toplamda 250 km hiza cikabiliyormus.

Alttaki ise baska bir modeli...





 

kacak_ali

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
938
0
35
Bursa
ya beş saniyede çıkıyormuş 100km ben yıllar öncebir mercedes izleöştim tv de 3küsüsr saniyede çıkıyordu ama arabanın görüntü çok güzel
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.