s.a ustadlar bi yardımcı olursanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

security21

Üye
5 Ağu 2009
124
0
s.a ustadlar benm sorun bilgisayara 5 gün önce formay attım ve bilgisayara split cam inidirdim kız videosuda indirdim splitcamı açtımda kız videosun yüklemeye kkalktığımdaaa böyle bi yazı çıkıyor faıled( hr=0x80040217)in m_graph connenct(p source pin,p grab pin)
yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarıma gom playeridee inidirdim olmadı bigisayarımda Total Video Converter –mevcut

vereceginiz cevaplar için şimdiden tşkkk
 

hacktrkey

Yeni üye
17 Haz 2010
6
0

KARANLIK HACKER....
 

yigitozturk063406

Katılımcı Üye
6 Nis 2007
325
0
ya arkadaşım zaten herkez buraya yardımcı olmak için geliyor ama sizde konu başlığında derdinizi yazın bu nasıl bir başlık ya"üstdan bi yardımcı olun" lütfen ama ya kuralları okumadan hareket etmeyin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.