sabit şifreli msn hack

|KoBe|

Yeni üye
9 May 2009
36
0
iLk Önce ßahsediyim iLk programımızın Adı RMCreater ßu program Yazdıgınız herhangi ßir İsimLe KaydoLunmuş Tüm maiL adresLeri ciqicaqtir Ornek ßen weron yazdim weron&񗝉iLe baslayan tüm HotmaiL hesapLari geLdi karsıma
Daha Sonra ßu Cıkan Listeyi Save Diyip Kaydediyoruz Ve Dier Programimiza RMc Cracker&񗝉a Geciyoruz Ondada oLay ßasit Herhangi ßir Şifre yaziyoruz MeseLa ßen 123456 yazdim Listeyi YüqLedim o Listede Şifresi 123456 oLan adresLeri ßuLuyor Bu Programımız.
wink.gif




link:
http://dosyam.net/?id=71b566
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.