Sahte Numaradan SMS Ve Çağrı Atma, SMS Doğrulamalarını Atlatma

Elflatus

Yeni üye
6 May 2019
23
0
Anadolu
Cümleten selamün aleykum. Bu konuda sms doğrulaması isteyen herhangi bir mecrada bu doğrulamayı birkaç farklı yöntem sayesinde fake number kullanarak nasıl atlatabiliriz ve nasıl sahte numaradan sms ve çağrı atılır anlatacağım.


SMS Atlatma İlk Yöntem: İlk yöntem sms receiver şeklinde geçen websiteleri. Diğerlerine göre en kolayı fakat Paypal, Instagram, Facebook vs. mecralarda kullabilmek için yeni açılmış bir numara bulmak gerekiyor çünkü diğer insanlar çoktan numarayı kayıt etmiş olabiliyor. Birçok site mevcut:
https://receive-smss.com/
https://sms-online.co/receive-free-sms
https://www.receivesmsonline.net/ benzeri birçok site bulmak mümkün.


SMS Atlatma ve SMS Atma İkinci Yöntem: Bu yöntemde ise yalnızca size özel numara veren mobil uygulamaları kullanıyoruz. Bilgisayar üzerinden android emülatörleri ile gerçekleştirebilirsiniz.


1- Google Play Store'dan Secure VPN, Seed4VPN ikisinden birini indiriyoruz.


2-TextMeUp uygulamasını indiriyoruz.


3- VPN lokasyonunu Amerika Birleşik Devletleri olarak ayarlayıp bağlanıyoruz.


4- TextMeUp uygulamasını açıyoruz ve tanıtımları geçip kayıt sayfasına varıyoruz. Can alıcı nokta burada. Eğer ki size Log In/Sign Up seçeneğini gösterdiyse uygulamayı kapatın ve 5.adıma geçin. Eğer Create An Account seçeneğini gördüyseniz bu butona tıklayın ve çıkan +1 kodlu numaralardan herhangi birini seçip kayıt olun. İşleminiz tamamdır artık yalnızca size özel olan bu numarayla sms doğrulamarını atlatabilirsiniz.


5- Dördüncü adımda Log In/Sign Up seçeneğini gördüyseniz TextMeUp uygulamasını kapatın ve ayarlara gidin. Uygulamalar sekmesinden TextMeUp uygulamasının verilerini silin. Tekrar açın. Create An Account seçeneği gelene kadar tekrarlayın. Bu seçenek geldiğinde dördüncü adımı uygulayın. Eğer 5-6 denemede hala gelmiyorsa VPN bağlantınızı koparın ve tekrar bağlanın.



SMS Ve Çağrı Atma:TextMeUp uygulamasından numarayı aldığınız zaman bu numaraya gelen bütün smslere erişebilir, herhangi bir numaraya sizde sms gönderebilir ve çağrı atabilirsiniz. Bunu yapmak için numaranızı aldıktan sonra VPN bağlantınızı kopararak uygulamaya girin ve ücretsiz kontor seçeneklerinden video izleyin ya da sırf uygulamayı yükleme ve çalıştırma görevlerinden birin yapın. Böylece size kontör gelecektir. Bu kontörle sms atabilirsiniz. Çağrı için en az 10 kontör gerekmekte.



(Üçüncü bir yöntem ise bu discord botudur.Ancak test etmedim. Denemek isteyen kurup test edebilir.)



Hayırlı günler.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.