Sahte Telefon Doğrulaması-Online SMS Alma/Muhammedse02/Güncel

muhammedse02

Uzman üye
19 Mar 2017
1,116
30
fake
Sahte telefon numarası ihtiyacı, herkesin zaman zaman başvurduğu kolaylıklardan birisidir.

Özellikle güvenilmeyen sitelerin telefon numarası istemesi kullanıcıları zaman zamana zor durumda bırakabiliyor. Ayrıca sitelere birden fazla kez üye olmak için de çeşitli telefon numaralarına ihtiyaç duyulabiliyor. Bu tarz ihtiyaçlar için sahte telefon numaraları kullanabilirsiniz. Bu hizmeti veren çok fazla internet sitesi bulunmakta ancak biz sizlere en kullanışlı ve en stabil çalışan sahte numara sitelerinden bazılarını tanıtacağız. Bu internet siteleri ile Yurt dışı numaralar ve Türkiye alan kodlu fake telefon numaraları bulabilir, ayrıca hatsız SMS alma ve gönderme işlemleri yapabilirsiniz.


Kullanım Amacı

-Telefon doğrulamasının zorunlu olduğu ancak güvenilir olmayan web siteleri
-Telefon numaranızı paylaşmak istemediğiniz uygulamalar



Receive-sms
Bunun için tavsiye ettiğimiz hizmet sağlayıcı öncelikle receive-sms. Bu site kayıt/üyelik gerektirmez ve anında kullanabilirsiniz.
Web sitesine girdiğinizde sayfanın ortasında 4 adet telefon numarası göreceksiniz (bazı zamanlarda daha az veya daha fazla olabilir).




Bu numaralardan birini paylaştıktan sonra ekranın alt kısmındaki Live kısmında SMS’iniz görünecektir. Bu kodu istediğiniz yerde paylaşarak kullanabilirsiniz.

Receivefreesms
Aynı hizmeti sağlayan bir diğer alternatif site ise;Receive SMS Online Free text,USA,UK,Germany,France,Italy

Buranın avantajı istediğiniz ülkeden bir cep telefonu numarası seçebiliyor olmanız. Hatırladığınız üzere receive-sms.com’daki tüm numaralar ABD numaralarıydı.


Siteye girdiğinizde aşağıdaki gibi bazı telefon numaraları göreceksiniz. Dilediğinizi kullanabilirsiniz. Gelen sms’leri görmek için numaraya tıklayın ve sizin için gelen sms’i bulun.


Receivesmsonline
Diğerleri ile benzer şekilde çalışan Receivesmsonline, dilerseniz 2 saat-24 saat ve 1 haftalık telefon numaraları satın alma imkanı da sunuyor.

hhttps://tik.lat/OYQN2[/url
hhttps://tik.lat/OYQN2[/url
hhttps://tik.lat/OYQN2[/url


MFreeSms
MFreeSms’in muhtemelen en güzel yani, her ülkeye ücretsiz sms gönderme hizmeti de sunması.


Ayrıca kendiniz ait numara satın alabilirsiniz.
Bu kadar konu sonuna geldik ALINTIDIR.yararlı OLDUYSA Tşk buton BASMAYI unutma:trl
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.