Sahte Twitter hesabı nasıl tespit edilir?

Serosoft

Üye
7 Nis 2020
86
1
System.in
Arkadaslar merhaba;
Adimiza veya kurumlar adina acilan sahte twitter hesabini kimin kullandigini nasil tespit edebiliriz/edebilir miyiz? Hesabi ele gecirmenin sosyal muhendislik disindaki yollari nelerdir?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Gatex

Üye
10 Nis 2020
219
2
Türkiye
Kaba Kuvvet(Brute Force) kullanarak, phishing yaparak etkili sonuca ulaşmanız mümkün. Ancak 2-step verification var ise Brute Force de phishing de hiç bir işe yaramaz ancak sosyal mühendislik yoluyla almanız mümkün.
 

Serosoft

Üye
7 Nis 2020
86
1
System.in
Ben bunu zaten biliyorum, cevap icin tesekkurler de merak ettigim hesabi kullanan kisiyi tespit edebilme yolum yok mu? mesela hesabi kurtar yaptigimda ab****@***.com yaziyor ya bu yildizlari acabilir miyim? nasil yaparim. merak ettigim bu. tskler
 

Jaime Lannister

Kıdemli Üye
1 Ara 2020
3,691
807
Casterly Rock
Merhaba, hesabın kişisel bilgilerini göremezsiniz. Sosyal mühendislik dışında da kim olduklarını tespit edemezsiniz diye düşünüyorum. Hukuki bir işlem başlatıp davacı olursanız kim oldukları tespit edilir diye düşünüyorum.
 

algorand

Yeni üye
5 Mar 2021
6
0
Adıma açılmış sahte bir Twitter hesabını nasıl kırabilirim, uzun zamandır girilmemiş, sözlük saldırısı yapmayı düşünüyorum fakat güncel çalışır bir yazılım bulamadım. Yardımcı olabilecek olursa sevinirim?
 

Patroclus

Yeni üye
27 Şub 2021
25
0
adınıza açılmış ve çift yönlü koruma olan bir hesabı ele geçirmeniz çok çok çok zordur hatta imkansıza yakındır. Bunun yerine savcılığa gidip şikayetçi olunuz hemen hallederler.
 

llslowll

Katılımcı Üye
13 Ocak 2021
363
4
Üst Düzey
Adınıza açılmış Twitter hesabının kimin üzerine olduğunu bulmak isyor iseniz
Adınıza açılmış Twitter hesabını çalmanız gerekecektir.
Hesabı ele geçirmenin sosyal mühendislik dışında ki bir yolu Twitter' e hackle
: )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.