Sahte Virüstotal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

narkotik09

Katılımcı Üye
22 Tem 2014
961
1
Aydın
Arkadaşlar Fudlu Serverimi Bir Yerde Paylaşacağım Virüstotal Sonuçlarını İster Herkes Ve Serverimizi Taratırsak Crypter Patlar Bunun İçin Ne Yapmam Lazım Sahte Virüstotal Nasıl Oluyor ?
 

myhacker02

Katılımcı Üye
13 Eki 2012
896
2
içindeki zararlı olanı çıkar daha sonra virüs totalde tarat temiz çıkacaktır. ardında virüslü upload edip paylaşabilirsiniz. İyi Formlar. :)
 

'Black Warrior

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Ocak 2013
12,132
5
E5
Fudlu Serverimizi Virüstotalde Taratınca Patlıyo Crypter Rarı Taratsam Bişi Olmaz Demi Rarın İçinde Server Var Yani

Muhtemelen onuda yemezler. :) Şimdi mesela diyelim senin virüsün adı wolfteamhack.exe bunu kenera bırakıp herhangi bir exeyi chrome vs bunun adını da wolfteamhack.exe yapıyorsun ve virüstotale taratıyorsun normal olarak temiz çıkıyor. :)
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
Yeni metin belgesi -> Farklı kaydet -> Tüm Dosyalar -> ismini dosya.exe yapın tertemiz bir dosyanız oluyor. Ne kadar çok şey yazarsanız o kadar da boyutu artar exe'nin. Böylelikle yapabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.