San Francisco metrosu hacklendi

KoyuAdam

Kadim Üye
5 Şub 2012
5,873
14
watch-dogs-gercek-oldu-san-francisco-metrosu-hacklendi-1480319569.jpg


Watch Dogs 2’nin geçtiği şehir olan San Francisco’da hackerlar metro sistemini hacklediler!



Şu anda beklediği patlamayı yapamayan Watch Dogs 2’nin konu edindiği şehir olan San Francisco’daki metro sistemi cuma günü hacklendi. Hackerların sistemi ele geçirmesinin ardından kiosklara “Servis Dışı” ve “Metro Ücretsiz” yazıları yazarak halkın ücretsiz bir şekilde metroya binmesini sağladıkları geçtiğimiz cuma gününde CTOS kadar geniş bir sistem olmasa da MUNI adını taşıyan metro sistemi ele geçirilerek bu işlem yapılmış.


MUNI’de bulunan kontrol bilgisayarlarına "Haklendin, Bütün veriler şifrelendi. Çözüm için [email protected] adresine e-posta atın ID:681 ,Enter." şeklinde uyarı yayınlayan hackerın yarattığı sorun kısa süre içerisinde çözülerek bir gün sonra normal düzende taşıma yapılabilmiş.
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
yakında sokak lambasınıda hackler bunlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.