Sanal pc kuramıyorum

EliteBear

Üye
3 Haz 2017
101
0
Selamın aleyküm arkadaşlar ben uzun zamandır uğraşıyorum ama sanal pc kuramıyorum bilgisayarıma bağlanıp kurabilecek biri varmı acaba teşekkürler.
 

gharmori

Uzman üye
6 Kas 2011
1,950
1
Andromeda G.
Al kardeşim videomu izle elinde windows veya başka işletim sisteminin iso veya cd si olmalı yoksa yapamazsın
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=nsQf0CMhVOw[/ame]
 
Son düzenleme:

xSonuncuKraLx

Uzman üye
1 Şub 2012
1,166
0
İso indirebileceğim tavsiye bir site varmı ve isoyu indirdikten sonra flasha veya cd ye atmam gerekiyo mu?
Googlede aratırsan örneğin windows 8 iso yazarsan bir çok sonuç çıkacaktır virtual boxun kurma ekranında senden formatı istediği yere indirdiğin iso dosyasını seçip formatı başlatacaksın herhangi bi işlem yapmana gerek yok formatı attıktan sonra sistem önüne hazır vaziyette geliyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.