Sanal telefon numarası alma

'Crew

Üye
27 Nis 2020
118
26
USA
Merhaba dostlar ben internetten sanal no almak istiyorum. Sadece sms için, fakat diğer temp siteleri gibi herkesin kullandığı değil de sadece benim kullanabileceğim bir no oluşturmak isterim. Bunun için önerebileceğiniz web siteleri veya uygulamalar var mıdır?
 

zyREN

Katılımcı Üye
12 Eyl 2021
773
6
550
Kayıp
Eskiden vardı öyle güzel uygulamalar veren. Ama şu an pek veren yer yok. Olsa bile bir süre kullanımdan sonra kapatıyor numarayı. Uygulama mağazalarından olanların premiumunu falan indirirsen belki işe yarar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.