Satış Onay Mesajı Hk.

Vavay148

Üye
9 Ara 2017
119
0
İstanbul
Herkese Selamlar Tht Ailesi...

Bugün Sizlere Sormak İstediğim Bir Soru Var...

Ben İnternetim TürkTelekom Ve Bir Şey Satın Almak İstiyorum Ama İnternet Faturasıyla Ödeyecem Ama Telefon Onayı İstiyo Telde Benim Değil Abim Kod Ona Gidiyo Abim Çalıştığı İçin Onu Rahatsız Edmek İstemiyorum O Nedenle Nasıl TürkTelekom Modemi Ait Tel Numarasını Değiştiririm Mesala Örnek Veriyim....

Abim Numarası 05********34

Ama Ben Bu Numarayı Değiştirip Kendi Telefonuma Onay Kodunun Gelmesini İstiyorum...

Kendi Numaram 05*********45 Buna Kod Gelmesini İstiyorum...

Nasıl Yaparım Söylerseniz Memnun Olurum....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

yennn

Uzman üye
18 Şub 2011
1,291
0
Asgardia
Abinin kimlik bilgilerini al, müşteri hizmetlerini ara. Kendini abin olarak tanıt. Güvenlik sorusunu geç. Tanımlı numaramı değişmek istiyorum de. Yeni numarayı ver. Olay tamam.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.