Savaşı Zenginler çıkarır fakirler ölür... Grafik Tasarım // Tetrox

Tetrox

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,338
2
none
Yorum yapmadan önce burayı oku

Hiç bir şekilde bir şeyi desteklemiyor ve siyaset konularını desteklemez sadece istediğim için yaptım tartışma yaratıp konumun kapanmasını istemiyorum.

İmzasız ;

9dNWRr.png


İmzalı ;

MvD8X2.png


 

Dark magic

Kıdemli Üye
8 Ocak 2017
2,136
0
AGIRÎ
Dr.Che Guevara arkaplanı sanırsam en doğru arkaplan olurdu ve sen en doğrusunu seçmişsin. Ellerine sağlık
 

Docok

Özel Üye
3 Haz 2011
2,680
22
KKTC, Lapta
Eline sağlık ilerideki çalışmalarında başarılar dilerim sana, katmanları düzenleme konusunda renklerin de uyumu adına biraz daha dikkatli olabilirsin.
 

Tetrox

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,338
2
none
Çok güzel. Ben beğendim valla :)

Güzel eline sağlık :)


Ölür yazısı kanda çok kaybolmuş onu editlersen daha güzel olabilir eline sağlık.

Kanda çok kaybolmasını ben ayarladım :) Zaten anlarsınız diye :)

Ellerine sağlık güzel olmuş ama kanlar biraz kötü durmuş

Daha iyisini bulamadım diğerine daha iyi yapmaya çalışırım :=)

Kanı Biraz Daha Opak Yapaydın İyiydi :) Eline Sağlık

Önerini dikkate alacağım.

Eline sağlık ilerideki çalışmalarında başarılar dilerim sana, katmanları düzenleme konusunda renklerin de uyumu adına biraz daha dikkatli olabilirsin.

Teşekkürler hocam renkleri o kelime veya herhangi bir şeye yakın olan bir şey yapmak istedim mesela zengin altınları parayı çağrıştırmıyormu ona sahipler :) ölüm diyincede kan aklımıza geliyor belkide gelmiyor ona göre yapmaya çalıştım diğerine dikkat edeceğim :) katmanlarda ise yazının üstüne kanları ekledim bilerek belki.

Saolun :)
 

Tetrox

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,338
2
none
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.