Selamun Aleyküm THT Çok Uzun Aradan Sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Akıncı-

Uzman üye
13 Nis 2013
1,847
12
Antalya
Merhabalar,

İlk öncelikle herkese sağlıklı bir ömür diliyorum. Uzun zaman sonra bu foruma girdim. 14 yaşında girdiğim bu forum bir çok şeyi öğrendiğim ve sonraki hayatımda yazılım ve ağ uzmanı olmamı sağladı.
Herkes gibi hack, siber güvenlik ile başlamıştım. O zamanlar buradalar da çok güzel abilerimiz vardı. Anka Timimiz vardı ben de o ekiptendim. Forum çok değişmiş, dizayn, görsel ve bir çok açıdan. Çok duygulandım. Bu forumu ayakta tutan herkese de teşekkür ederim. Eskiler görürseniz bir selam çakın. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.