Selamün Aleyküm Üstadlarım,Kardeşlerim

masuyco

Yeni üye
20 Eyl 2015
6
3
ilk önce kendimi tanıtıyım :RpS_unsure: 16 yaşındayım ve küçüklüğümden beri bilgisayar merakı olan biriyim, küçükken annemin getirdiği eski bilgisayarla başladı merakım, ilk kullandığım işletim sistemi windows 2000'di kullanmadımda diyebiliriz en fazla 2 gün kurcalamışım'dır sonra bozuldu bilgisayar:RpS_tongue:

sonraki bilgisayarım ise windows xp'ydi içinde bir oyun vardı adı SACRED (oynadığım ilk orijinal bilgisayar oyunu) aldığım ilk oyun crack'li nfs underground 2 :mml aldığım yere birkaç kere gidip crack'in ne olduğunu öğrendim, bu bilgisayar birkaç kere format'a gitti sonra tümden bozuldu bende içinde ne var diye acayip merak ediyordum izin alıp açtım içini acayip gözüküyordu ne var ne yok derken parçaladım,başlarda harddiski ram sanıyodum ram'larıda atari kasedi sanıyodum :RpS_lol:

2009'da parayla aldığımız casper neo bilgisayarımız vardı windows 7'ylede böyle tanıştım (hiç windows vista kullanmadım :RpS_glare:) explorer.exe'yi kapatmamam gerektiğini burda öğrendim :RpS_laugh: ekran kartım olmadığı için her oyunda kasıyodu yardımcı programlar kullanmayı,kayıt defteri düzenlemeyi(şuan hiçbişey bilmiyorum) öğrendim, birkaç kere formata gitti bende bu böyle olmaz dedim format atmayı ve bios'u(çok az) öğrendim. 2yıl önce monitör'ü bozuldu bende yapabilirim ümidiyle araştırma yapmaya başladım birkaç şey öğrenip yapabilirim sandım ve dahada mahvettim :RpS_unsure: annem "kasayla beraber onuda yaptırırız" deyince bende donanıma iyice merak sardım 6 7 ay boyunca sürekli araştırdım ve biraz donanım bilgim olmuş oldu şimdi ise biraz yazılımla uğraşmak istiyorum ama nerden başlayacağımı hiç bilmiyorum şuanlık bir hedefimde yok :RpS_unsure:

ÖZET:16 yaşında, biraz donanım bilgisi olan ve neredeyse yazılım hakkında hiç bişey bilmeyen biriyim aranıza yeni katıldım :RpS_thumbsup:

DİPNOT: biraz uzun ve saçma bir yazı oldu farkındayım yazım hataları için özür dilerim farklı bir giriş yapıyım dedim çok utanıyorum :RpS_blushing: :RpS_unsure:

DİPNOT2: istediğiniz soruyu sorabilirsiniz :RpS_lol:
 

'ReDLiNe

Global Moderatör
23 Haz 2015
7,811
3,759
23
Ankara
hoş geldin abicim buradan yazılim ile ilgili konular vardir her zaman bakabilirsiniz
 

soldieRsTR

Katılımcı Üye
17 Nis 2015
376
0
1453
Hoşgeldin kardeşim , kalıcı olman dileğiyle yardıma ihtiyaç duyduğun zaman kapım açık :)
 

masuyco

Yeni üye
20 Eyl 2015
6
3
hoş geldin abicim buradan yazılim ile ilgili konular vardir her zaman bakabilirsiniz

saol kardeşim


hoşbulduk

"DİPNOT2: istediğiniz soruyu sorabilirsiniz "
Bir daha ki haftanın maç sonuçları ne?

yok öyle değil benimle alakalı :mml en iyisi orayı siliyim ben

Hoşgeldin kardeşim , kalıcı olman dileğiyle yardıma ihtiyaç duyduğun zaman kapım açık :)

çok teşekkür ederim inşallah

Aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgldin kalıcı olman dileğiyle

HAYIRLI BAYRAMLAR

hoşbulduk sizede hayırlı bayramlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.