SEOSENSE Güzellik ve Sağlık Teması

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
timthumb.php


Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir tema ile karşınızdayız.
Yeni temamızın adı SEOSENSE Güzellik ve Sağlık Teması.
Neden SEOSENSE?
SEOSENSE, SEO + ADSENSE’nin birleşiminden oluşturduğum bir isim. Peki neden SEO ile Adsense’den bir isim oluşturup bu ismi temaya verdim.
ÇÜNKÜ, Bu tema kusursuz bir SEO Yapısına ve Mükemmel bir Adsense yerleşimine sahiptir.
SEOSENSE bir tema serisi ismidir aslında, SEOSENSE Güzellik ve Sağlık temasıda bu serinin ilk temasıdır. Önümüzdeki zamanlarda farklı sektörler içinde Full SEO + Adsenseden en iyi tık alacağınız şekilde reklam yerleşimi olan temalar yazmaya devam edeceğiz.
Temanın ismini açıklarken tam olarak özelliklerinide genel hatları ile belirtmiş olduk. Şimdi detayları anlatmak istiyorum.
NASIL FULL SEO, ODA NEDİR?
Arkadaşlar, bir temanın SEO açısından verimini belirleyen çeşitli faktörler vardır, bunlar:
SEO Parametreleri:
H1, H2, H3, H4, kodları bu kodların doğru yerlerde doğru şekilde, doğru miktarda kullanılması, doğru içeriğin hedefleriniz dahilinde doğru şekilde etiketlenmesi.
Resimler, linkler, resimlere ait etiketler,
CSS ve HTML Yapısı:
Temanın CSS yapısının hatasız olması,
Görsellikte grafiklerden çok css kullanılması,
Hatasız HTML yapısı.
Yukarıdaki unsurlar bir temanın SEO açısından en önemli kriterleridir.
VE SEOSENSE Güzellik ve Sağlık Teması bu özelliklerin tamamına sahiptir.

NASIL ÇOK KAZANDIRACAK?
Bir sitenin SEO’ya tamamen uygun olmasının, ya da çok ziyaretçi sahibi olmasının HİÇBİR ÖNEMİ YOKTUR, EĞER SİTE KAZANAMIYORSA!
Reklam seçimleri ve reklam yerleşimleri bir sitenin gelirini çok büyük oranlarda etkiler. Bu nedenle reklam seçimi ve yerleşimi alalade olmamalıdır, çünkü alalade yapılmış bir seçim ve yerleşim aynı emek ile kazanabileceğinizden çok daha az kazanmanıza neden olur.
SEOSENSE Güzellik ve Sağlık Teması, adsenseden en iyi oranda tıklama almanız için optimize edilmiş ve reklam yerleşimi bu hedef doğrultusunda yapılmıştır.
SEOSENSE Güzellik ve Sağlık Teması Reklam Yerleşimi Adsense Kurallarına Uygun Mudur?
SEOSENSE GVS Teması reklam yerleşiminde Adsense kurallarına uygun olmayan hiçbir şey yoktur. Çünkü Adsense, reklamın önüne ya da arkasına ya da başına sonuna ne koyacağımız konusunda ya da renkler konusunda bizi kısıtlamaz. Hatta bültenleri ile bizi reklamlarımızı optimize ederek daha çok kazanmaya teşvik eder. Bu nedenle adsense tıklarınızı oldukça arttıracak olan SEOSENSE Güzellik ve Sağlık temasını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

MADDELER HALİNDE TEMA GENEL ÖZELLİKLERİ
Full SEO Uyumluluğu,
Mükemmel adsense yerleşimi,
Tema Yönetim paneli (reklamlar, sayaç kodları yönetimi).
TAMAMEN ÜCRETSİZ.
Güle güle kullanın.

Demo
İndir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.