Shadow defender resimli program anlatımı.(2016)

ShuJaira

Kıdemli Üye
26 Tem 2010
4,960
17
N-map
jtm494b2.png


Program açıldığında saatin oraya ikon atıyor bu ikon d.f deki gibi işlevsiz değildir. üzerine tıkladığınızda üstteki pencere açılır bu penceredeki menülerin görevini şimdi hep birlikte göreceğiz.

ou949ro8.png


Mode settings:

Bu seçenekde harddiskleri devreye sokup çıkartıyoruz, harddiski işaretledikten sonra alttaki enter shadow mode seçeneğini tıklamamız yeterli (çıkmak içinde exit all shadow mode tıklıyoruz), daha sonra açılan pencereden üstteki seçeneği seçtiğimizde bilgisayarımız her açılıp kapanmada o harddiski eski haline geri getirecektir.

7h3ejo5a.png


Exclusion list:

Bu seçenek, korumaya aldığımız harddisk içinde serbest bırakmak istediğimiz program varsa eklememiz içindir. ben sürekli güncelleyen Avast antivirüsü aldım.

Commit now:

bu seçenekle hiçbir harddiski seçmeden sadece program seçerek (klasör yada tek dosya ) koruma altına alabilirsiniz.

6gvylcl4.png


Administration:

Adındanda anladığınız gibi bu seçenek yönetim içindir. windows başlarken başlasın, saatin ordaki ikonu gizle, SHADOW MODE yazısı görünsün yada görünmesin, program açılışta şifre istesin gibi durumları devreye sokmak yada iptal etmek için kullanılır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.