Yazılım | Programlama Siber Güvenliğe Başlamak İstiyorum Hangi Udemy Kursları İzlemeliyim

Darkhanze

Üye
23 Haz 2021
65
31
21
merhaba tht üyeleri siber güvenlik ve pentest yapmak istiyorum. udemyde güzel eğtimler var. ama hangisinden a z ye nasıl kendimi geliştireceğimi bilmiyorum . eğitmen çok ve onların kurslarıda çok mesala atıl samancıooğlu , battal koç , ahmet birkan , kayhan kırbaş , ali çiftci gibi eğitmenlerin kursları var ve kurslar arasından sıralama yapacağımı bilmiyorum. Lütfen Bilgili hocalarım bi sıralama yapabilirler mi kurslar arasında linkleri sıralarsanız sevinirim teşekkurler
 

WYS-eevee

Üye
14 Kas 2021
144
1
84
Ransomware
Son düzenleme:

Darkhanze

Üye
23 Haz 2021
65
31
21
Kayhan kırbaş.

bana göre bu işe girmeden sistem ve network öğrenmek şart.(udemy şart değil )
sistem ve network öğrendikten sonra kayhan kırbaşın pentest eğitimlerini alabilirsin(udemyde kayhan kırbaş gibisi yoktur)
Teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.